Alusta loppuun suomalaista laatutyötä.

Asennus nopeasti yhdessä päivässä

Laavukota ja Kesäkeittiö 360°

laavukota-iso

Pyörivä Rikka-Laavukota 360° ja Rikka-Kesäkeittiö 360° tarjoavat uuden ulottuvuuden luonnosta nauttimiseen

Niiden ainutlaatuisen täysin uuden alustarakenteen innovaatio mahdollistaa rakennuksen pyörittämisen kevyesti molempiin suuntiin. Voit asettaa rakennuksen kohti aurinkoa ja kääntää sitä auringon liikkuessa. Voit myös huomioida tuulen tai sateen suunnan ja kääntää rakennusta edulliseen suuntaan tai vain katsella eri näköaloja samalta penkiltä.

Muotoilullisesti Laavukota 360° ja Kesäkeittiö 360° edustaa uutta ajatonta tyyliä. Lapekatto yhdistettynä monikulmaiseen matalaikkunaiseen seinärakenteeseen antaa ryhdikkään ja linjakkaan vaikutelman. Matalat ikkunat ympäri rakennuksen antavat valoa ja näkymää kaikilta ilmansuunnilta riippumatta oviaukon suunnasta. Rakennukset ilman varustelua voivat toimia nykyajan huvimajana.

 

Rikka-Laavukota 360°

Rikka-Laavukota 360°:ssa on matala laavugrilli, joka on varta vasten suunniteltu avonaisen tilan tulisijaksi, koska se on riittävän suuri ja tehokas lämmöntuottaja. Laavugrillin päällä on huuva sekä savuhormi, jotka poistavat savun tehokkaasti laavukodan ulkopuolelle.

Laavugrilli toimii lisäksi keittopisteenä tai siinä voidaan valmistaa vaikkapa loimulohta mukana seuraavilla loimulaudoilla. Laavukodan avoin seinä on mahdollista lasittaa lasisilla liukuovilla, jolloin laavukodasta tulee tiivis kokonaisuus maiseman kärsimättä. 54 senttimetriä leveät penkit mahdollistavat istujan etäisyyden säätelyn grilliin nähden sen kuumuden mukaan. Penkkejä voi käyttää leveytensä ansiosta jopa makuusijana.

 

Rikka-Kesäkeittiö 360°

Rikka-Kesäkeittiö 360°:ssa lattia on lämpöpuuta, liuku-ovet laminoitua turvalasia joissa kehykset alumiiniprofiilia, ovet ovat lukittavissa. Terassilla turva-aita. Sisätiloissa tila kaasugrillille, työtaso/säilytyskalusteelle sekä jääkaapille. Tilaan mahtuu ruokailuryhmä. Huonetila on tiivis johon ei kesän ötökät pääse häiritsemään. Kesäkeittiössä olevasta kiinteästä penkistä ja lisävarusteena saatavan ruokailuryhmän penkeistä yhdistämällä on saatavissa kätevästi parivuode.

TUOTTEILLA PATENTTI JA MALLISUOJA

laavukota-edesta

laavukota-takaa

Kesäkeittiö 360°

 Kesäkeittiö 360°

Lisää kuvia >>

Lataa Laavukota 360° esite >>

Lataa Laavukota & Kesäkeittiö 360° esite>>