Rikka-Pihasauna, Rikka-Piha WC ja Rikka-Pihavaja

Ajattomat piharakennukset, joissa yhdistyy modernius ja perinteikkyys

sauna-wc-vaja

RIKKA-PIHASAUNA

Aisti tunnelmalliset löylyhetket kotipihassasi

Rikka-Pihasauna on kokonaispinta-alaltaan 10,2 m2, joka jakautuu sauna- ja pukuhuonetilojen kesken tasan (5,1 m2). Rakennuksen päädyssä on n. 3 m2:n kokoinen terassi. Saunan kokonaisulkomitat ovat 6 105 mm x 2 700 mm. Rakennus on kattomalliltaan harjakattoinen. Rakennuksen pelkistetty ulkoinen muotoilutyyli jatkuu saunan sisällä. Saunassa on valmiiksi asennettuna sekä lauteet että puulämmitteinen kiuas, jossa on lämminvesisäiliö. Sauna on niin tilava, että siellä on helppo peseytyä. Pesuvedelle tarvitaan harmaan veden poisto.

Saunarakennus rakennetaan elementeistä ja se toimitetaan valmiina kokonaisuutena. Kaikki pinnat ovat valmiiksi käsiteltyjä. Ulkoseinissä on rakolaudoitus,
sisäseinissä samaa tyylisuuntaa edustava STS-paneeli. Vaihtoehtoisesti ulkoseiniin voidaan asentaa UTVpystypanelointi. Seinien eristeenä on käytetty 70 mm:n uretaanilevyeristettä. Alustaksi tarvitaan suora, tiivistetty sorapatja ja kahdeksan betoniharkkoa tai pilaririvalua. Rakennus on muunneltavissa eri kokoluokkiin. Vakiomallissa on viisi ikkunaa ja myös ikkunoiden määrää voi muunnella eri kokoluokkiin sopivaksi.

Lisää kuvia tuotteista >

Lataa esite >

Pihasauna


 

Rikka-Piha-WC

Rikka-Piha WC

WC-tilaan sopii esim. Biolan-kuivakäymälä tai mikä tahansa muu wc-järjestelmä. Ulkoseinissä on rakolaudoitus. Vaihtoehtoisesti ulkoseiniin voidaan asentaa UTV-pystypanelointi. Rikka-Piha WC on saatavana ikkunalla tai ilman. Rakennus on kattomalliltaan harjakattoinen. Alustaksi tarvitaan suora tiivistetty sorapatja ja neljä betoniharkkoa tai pilarivalua.

rikka-Pihavaja

Rikka-Pihavaja

Rikka Pihavaja on 3 m2:n tehovarasto pieneen varastointitarpeeseen, esimerkiksi puutarhatyökaluille ja polttopuille. Rikka Pihavaja tehdään samaan runkoon Rikka-Piha WC:n kanssa, ilman wc-tarvikkeita.

 

Rikka-Pihasauna, Rikka-Piha WC ja Rikka-Pihavaja ovat ryhdikkäitä, modernia ja perinteistä tyyliä taidokkaasti yhdistäviä, ajattomia piharakennuksia. Ne soveltuvat hyvin kaupunki- ja maalaismiljööseen. Värityksellä saadaan aikaan ympäristöön sopiva tunnelma. Rakennuksien muotoilu on pelkistetty ja niissä on vain tarkoituksenmukaiset rakenteet. Rakennuksia voisi sanoa jopa funkkistyylisiksi ja ne ovat elementtirakentamisen vaihtoehto hirrelle.