Rikka-Pihavarastot

Rikka-Pihavarastot soveltuvat erityisesti pienkiinteistöjen varastointitarpeeseen. Tilaa on riittävästi polttopuille ja isoille puutarhan työkaluille ja koneille. Isojen tavaroiden liikuttelu (mm. ruohonleikkurin) onnistuu helposti 1200mm leveästä ovesta. Ovi on metallirunkoinen ja kuumasinkitty, joten ovi on varmatoiminen, pitkäikäinen sekä helppokäyttöinen.

Rikka-Pihavarastot perustuvat elementtirakenteisiin, joten varaston kokoaminen on helppoa ja mittatarkkaa. Asiakas pystyy itse valitsemaan oven sekä mahdollisten ikkunoiden paikat rakennuksessa. Asiakkaan on myös mahdollista saada varastoihin lisäovia ja ikkunoita.

Pihavarastojen muotoilussa on kiinnitetty huomiota riittävän korkeaan ja ryhdikkääseen julkisivumuotoiluun. Ovien ja ikkunoiden yläosan linja on aina samassa tasossa ja julkisivuihin on suunniteltu myös irrallisia ns. säleikkörimaelementtejä, jotka voidaan kiinnittää haluttaessa mihin tahansa kohtaan julkisivussa. Elementit antavat julkisivulle sopivasti yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta.

Pihavarastojen vakiomalleja on yhdeksän ja suurin osa on saatavissa harja- tai pulpettikattoisena mallina. Rikka-Pihavarastot toimitetaan lattiaelementillä, joten alustaksi riittää kevyet perustukset esim. pilariharkoista.

Varastoihin on saatavissa myös mm.

  • Pintalukkorungot
  • Sadevesijärjestelmät
  • Palosuojaukset
  • Lupakuvat jne.

 

 

Hinnasto>>

Tilaus / tarjouspyyntö>>

Siirry Galleriaan>>